1. Home
  2. Offerte aanvragen
  3. Zakelijk bestellen
  4. MOEDERDAG
  5. DAG V/D ZORG
  6. taart
  7. kindertaart
  8. gebak
  9. vegan & glutenvrij
  10. brownies
  11. eetbare prints
  12. brievenbus cadeaus

Petit fours bestellen

Heerlijke petit fours bestellen?petit fours bestellen

Petit fours (mini taartjes) zijn erg populaire kleine gebakjes, die erg handig zijn om uit te delen. Zowel bij particulieren als bij bedrijven zijn petit fours erg populair. Dit mede omdat je petit fours kunt bestellen voor allerlei viermomenten. Of het nu gaat om een verjaardag, een jubileum, een productevenement of een evenement; petit fours zijn altijd een succes.

Bekijk alle Petit Fours


Petit fours bestellen met jouw eigen ontwerp

Je kunt de petit fours precies maken zoals je wilt. Dit kan gemakkelijk door gebruik te maken van onze eigen Plaatjesmaker, dit is een handige tool op de website waar je, zoals de naam al zegt, je eigen logo en afbeelding voor op de petit fours kunt maken en ook tekst kunt toevoegen. Als je klaar bent met het ontwerpen van de afbeelding gaan wij er mee aan de slag om ervoor te zorgen de afbeelding zo scherp mogelijk geprint wordt. Door onze printers dagelijks schoon te maken en de eetbare inkt elke dag te testen houden we de kwaliteit van de foto's zo hoog mogelijk. De foto's worden na het printen even te drogen gelegd. 

Mini taartjes bestellen met razendsnelle levering

Je kunt snel en eenvoudig petit fours bestellen op onze website. Op werkdagen voor 17 uur besteld, is de volgende dag bezorgd in heel Nederland. De petit fours worden dagelijks bereid en door onze chauffeurs bezorgd in het tijdvak dat je bij bestelling kunt kiezen. En heb je grote aantallen nodig of wil je petit fours als cadeau laten bezorgen op een groot aantal adressen? Vraag een vrijblijvende offerte aan, die je razendsnel in je mailbox ontvangt. Petit fours zijn niet voor niets erg populair bij bedrijven. Ben jij de volgende die op petit fours gaat trakteren?

Petit fours met fondant of slagroom

In ons assortiment heb je keuze uit twee soorten petit fours. Witte petit fours, die bestaan uit zachte cake, gevuld met romige crème met een frisse fruitvulling, omhuld met fondant. Of ben je gek op slagroom en wil je liever slagroom petit fours bestellen. Welke petit fours je ook kiest, beide versies kun je een persoonlijke touch geven door een logo, afbeelding en/of tekst op te plaatsen. Petit fours bestellen is mogelijk vanaf 6 stuks en worden bezorgd op huisadressen en bedrijfsadressen in heel Nederland. Heb je vragen over onze heerlijke mini taartjes? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag.

Petit fours online bestellen en laten bezorgen

Heb je een keuze gemaakt tussen de twee type petit fours? Je kunt bij gefeliciTAART.nl 24/7 deze mini taartjes online bestellen en in heel Nederland laten bezorgen. Op werkdagen voor 17 uur besteld, is de volgende dag bezorgd. De petit fours worden altijd vers en gekoeld bezorgd, zodat je ongeacht het actuele weer altijd kunt genieten van zeer smakelijke petit fours met jouw eigen ontwerp. 

 Bekijk alle Petit Fours