1. Home
  2. Offerte aanvragen
  3. Zakelijk bestellen
  4. MOEDERDAG
  5. DAG V/D ZORG
  6. taart
  7. kindertaart
  8. gebak
  9. vegan & glutenvrij
  10. brownies
  11. eetbare prints
  12. brievenbus cadeaus

Paastaart bestellen

De lekkerste PaastaartPaastaart bestellen

Op 9 en 10 april 2023 vieren we Pasen. Wat is er nu leuker en lekkerder dan met Pasen te genieten van een heerlijke Paastaart of andere lekkernij. Je kunt er gezellig van genieten met familie of vrienden of een Paastraktatie cadeau geven. In ons assortiment vind je een groot aantal heerlijke Paastaarten, zoals slagroomtaart, chocoladetaart en Layer Cakes. Een Paastraktatie bestellen kan voor allerlei momenten, zoals een heerlijke Paastaart voor bij de koffie of thee. We hebben ook allerlei lekkernijen voor bij de Paasbrunch, zoals brownies, chocolade en vlaai. Ons Paasassortiment bevat voor elk wat wils. Op werkdagen voor 17 uur een Paastaart bestellen, betekent de volgende dag in heel Nederland vers en gekoeld bezorgd.

Bekijk alle Paastaart >

 

Paastaart bestellen met eigen logo, foto en/of tekst

Geef je Paastaart een persoonlijk tintje en bepaal zelf de afbeelding en tekst op de taart. Dit is eenvoudig te verzorgen met onze unieke plaatjesmaker. Zo stel je zelf jouw ideale Paastaart samen, die je online kunt bestellen. Wil je meer weten of heb je hulp nodig? Neem gerust contact op, we helpen je graag bij het maken en bestellen van jouw unieke Paastaart. Niets is leuker dan een Paastaart te maken met hierop een persoonlijke foto en/of tekst. Zoek je een Paastraktatie als zakelijk geschenk en kom je er niet helemaal uit? Plan gratis en vrijblijvend een telefonisch adviesgesprek in met een van onze adviseurs.

Paastaart bestellen voor collega's of relaties

Wil je je collega's, klanten of relaties verrassen met een heerlijke Paastraktatie? Dan ben je bij gefeliciTAART.nl aan het juiste adres. Je kunt niet alleen taart laten bezorgen als Paascadeau, maar ook heerlijke brownies, allerlei soorten chocolade, feestelijke koeken en meer lekkers. Aan elk Paasgeschenk kun je een kaartje toevoegen met een persoonlijke boodschap. Heb je grote aantallen nodig? Vraag eenvoudig een offerte aan voor een Paastaart of andere lekkernij. 

Paastaart bezorgen in heel Nederland

Wil je wat lekkers bestellen voor Pasen? Wij bezorgen Paastaart en andere lekkernijen op huisadressen en bedrijfsadressen in heel Nederland. We hebben niet alleen taart, maar ook brievenbus cadeaus als brownies, die door PostNL worden bezorgd. Op werkdagen voor 17 uur een Paastraktatie bestellen, betekent de volgende dag bezorgd. Weet je al wat voor lekkers jij dit jaar met Pasen gaat bestellen?

Bekijk alle Paastaart >