1. Home
  2. Offerte aanvragen
  3. Zakelijk bestellen
  4. MOEDERDAG
  5. DAG V/D ZORG
  6. taart
  7. kindertaart
  8. gebak
  9. vegan & glutenvrij
  10. brownies
  11. eetbare prints
  12. brievenbus cadeaus

Eet wat je wil dag

Ben je een echte zoetekauw die maar al te graag een stuk taart naar binnen werkt? Of ben jeEet wat je wil dag meer van het hartige eten en vind je het lastig om te kiezen wat je nu precies wilt eten? Dan heb ik goed nieuws voor je! Op 11 mei is het Eet Wat Je Wil Dag, dus je kunt zonder schuldgevoel je favoriete gerechten en snacks naar binnen werken. En wat past er nu beter bij deze feestelijke dag dan een heerlijke taart?

Taart bestellen voor Eet Wat Je Wil Dag

Bij het bestellen van taart heb je tegenwoordig zoveel keuzes, van traditionele smaken zoals chocolade en slagroom. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de verschillende soorten taarten, zoals marsepein, appeltaart en red velvet. Dus waarom zou je jezelf niet verwennen op Eet Wat Je Wil Dag met een overheerlijke taart die je zelf hebt uitgekozen? Het is tenslotte de perfecte manier om jezelf te trakteren en te genieten van je favoriete eten. En als je het geluk hebt om samen te zijn met vrienden of familie, kun je de taart zelfs delen en genieten van de gezelligheid terwijl je geniet van een lekker stukje.

Taart cadeau geven op Eet Wat Je Wil Dag

Wil je iemand uit je omgeving verrassen met wat lekkers op Eet Wat je Wil Dag op 11 mei? Dan ben je aan het juiste adres. Het assortiment is zeer breed en divers; taart, gebak, cupcakes, brownies, donuts, muffins en nog veel meer lekkers. Op veel traktaties kun je een logo, afbeelding en/of tekst toevoegen. Bovendien kun je altijd een kaartje toevoegen met jouw persoonlijke tekst voor de ontvanger. Het leukste en lekkerste cadeau om te geven! Heb je grote aantallen nodig? Vraag een offerte aan, die je op werkdagen binnen een uur ontvangt.

Taart laten bezorgen op Eet Wat je Wil Dag

Dus waar wacht je nog op? Ga op zoek naar de perfecte taart en maak van 11 mei een onvergetelijke dag vol lekker eten en genieten van het leven. En vergeet niet, op deze dag mag je alles eten wat je wilt. Geniet zelf of met familie, vrienden of collega's van een lekkernij. Op werkdagen voor 17 uur taart of wat anders lekkers bestellen, betekent de volgende dag in heel Nederland vers en gekoeld bezorgd.